• Agios Gerasimos Studios

Agios Gerasimos Studios

Καλώς ορίσατε στον Λουρδά Κεφαλονιάς

Καλώς ήρθατε στα Studios Agios Gerasimos

Μέσα σε ένα καταπράσινο και παραδεισένιο τοπίο αγναντεύοντας τον κόλπο του Λουρδά με την πανέμορφη παραλία θα βρείτε τα Studios Agios Gerasimos.

Τα Studios Agios Gerasimos είναι δωμάτια άνετα και καλοσχεδιασμένα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ατομικό λουτρό, επίπεδη TV ,A/C,δωρεάν ασύρματο WIFI internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους κι στα δωμάτια, ατομικό μπαλκόνι, μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον και επιμελής καθαριότητα.

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε ένα μπαρ, άνετο parking και άφθονο χώρο για να παίζουν τα παιδιά σας.

Η θέα που προσφέρουν τα Studios Agios Gerasimos στο βουνό και τη θάλασσα είναι μοναδική καθώς είναι κτισμένα αμφιθεατρικά σε προνομιακή θέση με πανοραμική θέα προς τον μαγευτικό και φυσικό κόλπο του Λουρδά, το ηλιοβασίλεμα και το ειδυλιακό, καλοκαιρινό φεγγάρι. Απέχουν μόλις 15χλμ από το Αργοστόλι και 150μ από την παραλία του Λουρδά.

Στα Studios Agios Gerasimos θα βρείτε νεόκτιστα διαμερίσματα  και νεόκτιστες σουίτες με μοναδικό θέαμα προς το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Η οικογένεια Μιχαλάτου με την απόλυτη εμπειρία της έχει δημιουργήσει ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον και όλες τις ανέσεις  και εγγυώνται τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας!

© 2022 • angelavillas.gr
Designed by infohitech.gr